AK Parti Trabzon Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı bugün Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal ve Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun katılımıyla yapıldı.

06 Kasım 2021 Cumartesi 12:10
AK Parti Trabzon Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde düzenlenen Toplantıya; Grup Başkanvekilleri Ünal ve Akbaşoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  Eski Trabzon Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, D. Karadeniz Bölge Koordinatörü ve eski İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Kamu Kurumları Etik Kurulu Üyesi ve eski Trabzon Belediye Başkanı Asım Aykan, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, eski İl ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Divan seçimi ile başlayan İl Danışma Meclisi toplantısı ardından video gösterimi ile devam etti. Toplantının açılış konuşmasını ise İl Başkanı Sezgin Mumcu yaptı. 
Mumcu, özetle şu şekilde konuştu: 

BİZLER KAVUŞTURMADIK MI?
“AK Partimiz; 20 yıldır her seçimde başarı elde etmiş, Türkiye’ye çağ atlatmış, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sessiz devrimi gerçekleştirmişse bunun arkasındaki en büyük güç milletimizin büyük umutlarla liderimize ve teşkilatlarımıza güvenerek teveccüh göstermesi idi.
 
Dünün Türkiye'sinde ülkemizin geleceği çocuklarımızı; yetersiz ve kalabalık sınıflardan alıp, bugün masalarının üstünde onları hazır bekleyen ücretsiz kitaplarla, her türlü imkân ve donanıma sahip okullarda eğitime bizler kavuşturmadık mı?
 
“Sözde bir demokrasi” içerisinde sağdan sola savrularak hor görülen, devletin kapısının önünde hazır olda bekletilen, ülkenin zor ve pis işlerinin layık görüldüğü, yalnız “Şehit olunca” alkışlanan Anadolu'nun vefakâr insanlarını, kamusal alan palavralarıyla başörtüsü yüzünden evlerine kapatılan Anadolu'nun saygıdeğer kadınlarını kim baş tacı yaptı?
 
Dizelerine nazire yaparcasına dün sinek uçuramadığımız coğrafyamızda,
Bugün İH'alarımız, SİHA'larımız, TİHA'larımız, ATAK helikopterimizlerimizle, yerli ve milli savunma sanayimizle cesur ve kararlı bir şekilde terörün ve teröristlerin tepesine kimin liderliğinde çöküyoruz?
 
BİR DOZ AŞININ MALİYETİ 105 TL
Türkiye nereden nereye geldi…
Dün hayal edemediğimiz birçok şeyi bugün yaşıyoruz. Bizlere bu günleri nasip eden yüce Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Liderliğinde bugünleri gördüğümüz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin; bizleri de samimiyetle, umutla, ilk günkü aşkla onun davasına, mücadelesine hizmet edenlerden eylesin.
 Evet, ülke olarak ve dünya olarak pandemi dolayısıyla zor bir süreçten geçiyoruz. Bakın bugün milletimize ücretsiz olarak devletimiz tarafından yapılan bir doz aşının maliyeti 105 TL. Bu maliyetlerin altından kalkmak öyle kolay değil. Ama inanıyorum ki 19 yıllık iktidarımız boyunca gerçekleştirmiş olduğumuz yatırım ve hizmet altyapısı ile birlikte bu zorlu sürecinde üstesinden geleceğiz.
 
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ
19 yıldır devam eden millete hizmet yolculuğumuz bugün “Cumhur İttifakı” olarak daha da güçlenip kararlı bir şekilde devam ediyor. Bu mücadeleyi daha ileriye taşımak için her birimize büyük görevler düşüyor: Bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, ilçe teşkilatlarımızla,  Belediye Meclis üyelerimizle, Mahalle Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarımızla birlikte 2023 seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışmak zorundayız”

TRABZON’A ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR.. 
Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, ise kısa konuşmasında, “79 yıl Cumhuriyetin kuruluşundan AK Parti iktidara gelişine kadar zaman dilimi geçti. Bir çok hükümetler geldi geçti. Nihayetinde bir örnek olarak, “Bütün Türkiye’de 79 - 80 yılda bölünmüş olarak yapılan yol 6 bin kilometreydi” Bir yiğit çıktı bu milletin bağrandın. 
19 yıllık iktidarımızın kalkınma hamlelerine baktığımızda 6 bin km’den aldığımız bölünmüş yolları yaklaşık 30 bin km’ye çıkardık. Bu ne demek? Bir formül, bir orantı hesabı, matematik… 80 yılda 6 bin km yol. Onlarca hükümet gelmiş geçmiş. 80 yılda 6 bin km… 19 yılda ise 30 bin km’ye çıkmış. Yani 5 misli arttırmışız. 
Ancak 400 yıl sonra erişebileceğimiz 30 bin km bölünmüş yola Recep Tayyip Erdoğan ve Ak kadrolar saesinde 19 yılda eriştik. 
İşte lider, işte AK Parti farkı budur.. 4 asırlık hizmeti, 19 yıla sığdırma, büyük hamlesi, büyük destanı. Bunun sahibi bunun altında ki imza sahibi, siz değerli teşkilat mensuplarımızsınız. 
Mesele tam da budur: 
400 yılda ancak CHP zihniyeti ile yandaşları ile gelebileceğimiz sonucu, 19 yıla sığdırabilme, azmi, cesareti, çalışkanlığı ve ufku kararlılığıdır bizi farklı kılan. 
Haziran 2023 seçimlerinde azmi ve cesaret, coşkunuzla Trabzon’da bugüne kadar ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük rekor kırılmasına söz veriyor musunuz?
Hayırlı olsun şampiyonluğunuz. Trabzon’a şampiyonluk yakışır!” 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.