Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Polisimiz Vazgeçilmez Unsurumuzdur

Türk Polis Teşkilatı'nın kurulduğu ilk günden itibaren milletin güvenine layık olabilmek için büyük bir fedakarlık ortaya koyduğunu belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; "Polisimiz toplumun güvenliği ve huzuru adına vazgeçilmez bir unsurumuzdur.

10 Nisan 2020 Cuma 16:58
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Polisimiz Vazgeçilmez Unsurumuzdur

Biz de Akçaabat Belediyesi olarak, tüm toplumun olduğu gibi polis teşkilatının yanında olmaya gururla devam edeceğiz. Polisimiz; türlü feragat ve fedakârlıklarla gece gündüz demeden görev yapan, Devletin bekası, Milletin huzur ve güvenliği için kutsal yemine bağlı kalarak gerektiğinde canını ve malını feda etmekten çekinmeyen; huzur, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin bağımsızlığını ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü, Cumhuriyetimizi ve demokrasiyi koruyarak, kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak temel amacıyla kutsal bir görevi zor şartlarda yerine getirmektedirler" dedi. Başkan Ekim, Türk Polis Teşkilatı'nın gurur ve şerefle ortaya koyduğu hizmet anlayışına, korona virüs salgını sürecinde yenilerini de eklediğini vurgulayarak, "Polisimiz tüm görevlerinin yanında sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında da çok büyük gayret göstermektedir. Yine her biri, şehirlerin kontrol noktalarında çok titiz bir çalışma örneği sergileyerek oluşabilecek tüm olumsuzlukları gidermek için özveriyle çalışmaktadır. Bu zor dönemin atlatılması adına gerçekleştirdikleri titiz ve gayretli çalışmalar nedeniyle değerli polislerimize gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü ve Personeli olmak üzere tüm Polis Teşkilatının 175. Yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, başarılar ve mutluluklar dilerim." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.