Akçaabat sahilini baltalamayın!

Sahilden geçirilmek istenen yolla ilgili kararlılığını sürdüren Akçaabat’ın konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taşıması gündemde

24 Ağustos 2019 Cumartesi 12:29
Akçaabat sahilini baltalamayın!

SONNOKTA BERKANT PARLAK - Trabzon’un Akçaabat ilçesinin sahilinden Karayolları tarafından geçirilmek istenen yol konusunda Akçaabat oldukça kararlı. Daha önce Akçaabat Kent Konseyi öncülüğünde ilçenin tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasî parti temsilcileri bir araya gelerek kamuoyu oluşturmuş ve ilçenin sahilinin yok edilmesine karşı çıkmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın ve Karayolları’nın Akçaabat’ı yok saymaması talep ediliyor. SAHİP ÇIKMALIYIZ Önceki gün Mehmet Salih Köse başkanlığında ağustos ayı olağan yürütme kurulu toplantısını yapan Akçaabat Kent Konseyi, bu konudaki kararlılığını bir kez daha vurguladı. Pazar günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a konuyu taşıma hazırlığının da gündeme geldiği toplantıda “Sahilden geçirilmesi planlanan yolun amacı Akçaabat’ın sahillerini baltalamaktır. Sahillerimize birlikte sahip çıkmalıyız” mesajı verildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.