Akvaryumda çelişki var!

Çakıroğlu, Tünel Akvaryum Projesi ile ilgili Ortahisar Belediye Başkanı Genç’in “Yatırımcı aramıyoruz” açıklamasını değerlendirdi.

04 Eylül 2019 Çarşamba 09:38
Akvaryumda çelişki var!

Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu, Tünel Akvaryum Projesi ile ilgili Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in “Yatırımcı aramıyoruz” açıklamasını değerlendirdi. Çakıroğlu, “Bu proje Meclis’te önümüze geldiğinde tamamı ile hazır olarak sunulmuştu. Şimdi görüyoruz ki ortada somut bir şey yok. Tünelin betonunun yapılması dahi Karayolları’ndan rica ediliyor. Yatırımcı konusu ise belli değil” dedi.

Çakıroğlu, Ortahisar Belediyesi meclis üyelerinin Kentsel Dönüşüm ve Tasarım ile ilgili kurduğu şirket için de konuşarak, “Bu şirket anonim olarak kurulmuştur. Anonim şirketlerde de huzur hakkı vardır” dedi.

Sonnokta gazetesi

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.