Altunbaş'tan Kongreye katılanlara teşekkür

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Trabzon 6. Olağan İl Kongresi’ne katılanlara teşekkür etti.

26 Mart 2018 Pazartesi 11:23
Altunbaş'tan Kongreye katılanlara teşekkür

Başkan Altunbaş, büyük bir kalabalıkla ve coşkuyla kongrenin gerçekleştirildiğini ifade ederek şunları söyledi: “Trabzon olarak çok güzel bir kongreyi icra ettik. Salonun dışında ve içinde devasa bir kalabalık, tarifi imkansız bir coşku mevcuttu. 35 bin civarında partili Cumhurbaşkanı’nı, Genel Başkanı’nı harika bir şekilde ağırladı ve bağrına bastı. Sayın Cumhurbaşkanımız da Trabzon’a verdiği değeri açıkladığı projelerle gösterdi. Kendisine minnettarız. Avni Aker Stadı’nın yerine yeşil alan yapılacağını söylemesi de tüm söylentilere son noktayı koymasıdır. Bizim de geçmişte söylediğimiz ve savunduğumuz gibi; şehirlerin alanlara ihtiyacı var ve Avni Aker’in yeri son derece kullanışlı ve vatandaşımızı memnun eden bir görünüme kavuşturulacaktır. Avni Aker müzesi, yeşil alan ve Yavuz Selim Stadı orada en güzel şekliyle Trabzon halkına hitap edecektir.”

Kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçen teşkilatlara teşekkür eden Altunbaş, “Böylesine büyük ve coşkulu bir kongreyi gerçekleştirebilmek için il ve ilçe teşkilatlarımızın tamamı uzun süreden bu yana geceli gündüzlü çalıştı. Başta Ortahisar ilçemizde bulunan 85 mahallemizin başkanına ve teşkilatlarına, yönetim kurulu üyelerimize, bölge koordinatörlerimize, gençlik ve kadın kollarımıza olmak üzere herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bize böylesine coşkulu bir ortamı sundukları için onlarla gurur duyuyorum. AK kadrolar Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ne kadar sevdiğini bir kez daha gösterdi. Bu aşkla ve heyecanla hiç durmadan, tempoyu her geçen gün daha da arttırarak 2019’daki Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’ne ve Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’ne hazırlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.