Arap Baharı

Arap turist yoğunluğu, Trabzon’da son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Şehirde müthiş bir hareketlilik var. Bu yıl 3 milyar dolar gelir bekleniyor

06 Ağustos 2018 Pazartesi 10:12
Arap Baharı

ALTIN ÇAĞ DÖNEMİ

Arap turist yoğunluğu, Trabzon’da son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İklim şartları, doğal güzellikler ve direk uçuş imkânları ile tercih sebebi olan Trabzon’un otellerindeki doluluk oranları yüzde 99’lara kadar ulaşırken, sektör temsilcileri rezervasyonların Eylül ayına kadar ulaştığını belirtiliyor. Turizmciler, “Bu yıl Arap turizminde altın çağ yaşanıyor” dedi.

HEDEF 3 MİLYAR DOLAR

Avrupa ülkelerine giden turistlerin genelde 2 gecelik konaklama yaparken, Trabzon’da 15 geceye varan konaklamalar mevcut olduğunu belirten otel işletmecileri de hallerinden memnun. Seçim süreciyle beklemede oldukları belirtilen Araplar seçimin ardından akın akın Trabzon’a gelirken şehirde adım atacak yer kalmadı. Araplardan bu yıl 3 milyar dolar gelir bekleniyor.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.