Artık Boztepe’ye bakamıyoruz!

Trabzon’da şehrin simge bölgesi olan Boztepe’deki tahribat vatandaşı isyan ettiriyor.

24 Temmuz 2019 Çarşamba 09:53
Artık Boztepe’ye  bakamıyoruz!

TURİSTE BURAYI GÖSTERSİNLER!

Antik çağda Perslerin “güneşin batışının en güzel izlendiği yer” olarak da övdüğü kentin simgesi Boztepe’de yapılan yıkım vatandaşın vicdanında mahkûm oldu. Kanuni yolunun devamı olarak yapılan ve kentin siluetine çirkin bir viyadüğü yerleştiren yıkım karşısında tepki gösteren Trabzonlular, “Artık Boztepe’ye bakmadan yürüyoruz. Şehrimize gelen turistlere de bu manzarayı gösterirler” dedi.

“YAPTIM OLDU” ANLAYIŞI

Boztepe’deki yıkıma yönelik sivil toplum kuruluşlarının tepkileri de sürüyor. Ziraat Mühendisleri Trabzon Şube Başkanı Cemil Pehlevan, “Boztepe bizim misafirlerimizi ağırladığımız yerdi. Şehrin manzarasından yol geçiriyoruz. Ben dünyayı dolaştım ve böyle bir iş görmedim. Kimse sivil toplum kuruluşlarıyla bir şey görüşmüyor. Yaptım oldu anlayışının sonucunu işte Boztepe’de görüyoruz” diye konuştu.
 

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.