Avrasya Üniversitesi'ne Ankara'da büyük ilgi

Ankara Yenimahalle Kariyer Fuarında Ankaralı öğrenciler Avrasya Üniversitesi standına büyük ilgi gösterdi.

21 Mart 2019 Perşembe 09:30
Avrasya Üniversitesi'ne Ankara'da büyük ilgi

Ankara Yenimahalle’de Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından Şehit Cengiz Polat İmam Hatip Ortaokulu Konferans ve Sergi Salonunda “Kariyer Günleri Fuarı” düzenlendi. Fuarda otuzun üzerinde devlet ve vakıf üniversitesi kurdukları stantlarla bölgenin dört biryanından fuara katılan lise son sınıf öğrencileri ile bir araya gelme fırsatı buldular. Düzenlenen etkinliğe Karadeniz Bölgesinden sadece Avrasya Üniversitesi katıldı.Üniversitenin standına Ankaralı öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

YILDIZ; MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ UNUTMADI

Avrasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Ankara Yenimahalle Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’a etkinlikte birde sürpriz vardı. Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız Kırbaç’a nostaljik radyo gönderdi. Hediyeyi Üniversitenin Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cemil Öztürk takdim etti. Yenimahalle Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ise Trabzon’da ve Avrasya Üniversitesi’nde çok güzel günlerinin geçtiğini belirterek, özellikle sayın Ömer Yıldız’ı hiç unutamam, işte bu Trabzon farkı. Farklı, mükemmel insanlara sahip bir şehir. Sayın başkanın hediyesi burada beni çok mutlu etti, kendilerine teşekkür ediyorum, dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.