'Bağ Bozumu Festivali' vatandaşları bekliyor

Trabzon Ortahisar Belediyesi ile Nevşehir Ortahisar Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği "Bağ Bozumu Festivali" bugün Zağnos Vadisi'nde yapılacak.

11 Eylül 2018 Salı 14:04
'Bağ Bozumu Festivali'  vatandaşları bekliyor

Trabzon Ortahisar Belediyesi ile Nevşehir Ortahisar Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği "Bağ Bozumu Festivali" bugün Zağnos Vadisi'nde yapılacak. Bugün saat 18.30'da (11.09.2018) başlayacak festivalde vatandaşlara üzüm ve pekmez ikram edilecek.

Festivale Ürgüp Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ile meclis üyeleri de katılacak. Her yıl vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalin bu yıl da çok kalabalık olması bekleniyor.  Ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile yöresel sanatçı Aycan şarkılarıyla festivale renk katacak.

Daha önce kardeşlik protokolü imzalayan her iki belediye karşılıklı olarak kendi ilçelerinde festival düzenliyor. Kardeşlik protokolü kapsamında Trabzon Ortahisar Belediyesi Ürgüp Ortahisar Belediyesi'nde 'Hamsi ve Limon Festivali' Ürgüp Ortahisar Belediyesi ise Trabzon Ortahisar Belediyesi'nde 'Bağ Bozumu Festivali' düzenliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.