Bankoğlu Güven Tazledi

14 Şubat 2022 Pazartesi 12:42
Bankoğlu Güven Tazledi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nde seçim heyecanı yaşandı. Makine Mühendisleri Odası’nda mevcut başkan Fulya Bankoğlu ve Ufuk Bulut yarıştı. İki  liste ile gidilen seçimde 618 delege oy kullandı.  305 oy alan Fulya Bankoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.  Ufuk Bulut ise 294 oy aldı. Yeniden Başkanlığa seçilen Bankoğlu, yaptığı açıklamada sonuçların hayırlı olmasını diledi. Bankoğlu, “Çok katılımlı bir liste oldu. İki liste olmasından dolayı son derece mutluyuz. Bizi ne çok mutlu eden durum eski arkadaşlarımızı büyüklerimizi görmek oldu. Demokratik bir ortamda seçimimizi gerçekleştirdik.” dedi. 
BANKOĞLU’NUN YÖNETİMİ
Bankoğlu’nun listesi şu isimlerden oluştu: Fulya Bankoğlu, Ufuk Bulut, Dilek Denizci, Sena Sağlam, Sinan Koç, Ömer Revi, Hüseyin İncel.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.