Başkan Ekim'den Derya Uluğ konseri ile ilgili açıklama

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Derya Uluğ'un Akçaabat'ta vereceği konserin yoğun tepkiler nedeniyle iptal edildiğini söyledi.

04 Temmuz 2019 Perşembe 15:17
Başkan Ekim'den Derya Uluğ konseri ile ilgili  açıklama

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim 3 Temmuz süreci ile ilgili açıklamayı yapan sanatçı değiştirilmiştir dedi.Başkan Ekim ,

Bu yıl 29. sunu düzenleyecek olduğumuz Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali hazırlıklarımız tamamlandı. Ancak konser verecek sanatçılardan biri “3 Temmuz Süreci” ile ilgili şahsi twitter hesabından bir açıklama yapmış, bu açıklama halkımızda büyük tepkiye yol açmıştır. Trabzonspor bizim kırmızı çizgimizdir. Bende iyi bir Trabzonspor taraftarıyım. Sanata saygımız sonsuzdur. Herhangi bir olumsuzluğu mahal vermemek için istişarelerde bulunduk. Açıklamayı yapan sanatçı değiştirilmiştir. Konuyla alakalı gerekli düzenleme yapılacaktır dedi.

Pop müzik sanatçısı Derya Uluğ, 3 Temmuz şike süreci ile ilgili “ 3 Temmuz bir kumpastır. Aynı zamanda diriliştir, direniştir” şeklinde mesaj paylaşırken ardından "Başta Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, yönetim ve oyuncularımız olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasının hakkı yenmiştir. Unutmadık unutmayacağız.” ifadelerini kullanması tepkilere neden olmuştu


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.