Başkan Gedikli, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

28 Nisan 2022 Perşembe 16:39
Başkan Gedikli, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük’e hayırlı olsun ziyaretinde  bulundu.

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük’e hayırlı olsun ziyaretinde  bulundu.

Gökhan Gedikli ziyarette yaptığı açıklamada Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemde başarılar dileyerek Türkiye’nin en zor bölgesinde Basın Mensubu olarak Trabzon ve Bölgedeki gazeteciler görev yapıyor. Bölgemizde çalışan Gazeteci arkadaşlarımızın emeğinin karşılığı kesinlikle ödenmez. Basın emekçisi arkadaşlarımızın çalışma koşulları, yaşadıkları zorluklar bunların hepsinin farkındayız. İşçi hakları konusunda sendika olarak bizden talebiniz olursa sizlere yardımcı olmak için gerekli mücadeleyi her ortamda vermeye hazırız ifadelerini kullandı. Gökhan Gedikli, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Pazar günü saat 13.00’da Trabzon Atatürk Alanı’nda düzenlenecek basın açıklamasına bütün basın mensuplarını davet etti.

Ziyaretten dolayı Başkan Gedikli’ye teşekkürlerini ileten Cemiyet Başkanı Ersen Küçük, “Gazetecilerle ilgili her türlü sorun ve konuyla çok yakından ilgiliyiz. Şehrimizde birçok basın yayın organı var, bunlarda çok sayıda gazeteci görev yapıyor. Bütün gazeteci arkadaşlarımız çok büyük zorluklara göğüs gererek çalışmalarını yürütüyor. Bu anlamda biz de cemiyet olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.