Başkan Tarım:Olmayan Kürt meselesi MHP dışında çözülemez

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,i PKK ve kendine bağımlı olan HDP partisi, Türkiyeyi oyalamak, meşgul etmek, yormak ve asıl gerçek ülke meselelerine dönmemesi için kurgulanmış bir Amerikan projesidir. Ne olursa olsun biz hiç bir zaman bu işin etnik kısmında değil, kucaklayıcı kısmında olacağız. İnancım şudur ki, nasıl FETÖ meselesi Ak parti'den başkası tarafından çözülmesi zor ise, olmayan Kürt meselesi de MHP dışında çözülemez dedi.

01 Temmuz 2019 Pazartesi 11:54
Başkan Tarım:Olmayan Kürt meselesi  MHP dışında çözülemez

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ,Kendisini TÜRK hisseden herkes TÜRK'TÜR sözü MUSTAFA KEMAL'E aittir. Kısacası ortak kültürü benimseyen herkes o milletin asli unsurudur. MHP topluma bu pencereden bakmaktadır. Hiç bir zaman dışlayıcı etnik bir milliyetçiliği kabul etmemiştir. Zaten Cumhuriyette kültürel milliyetçilik üzerine kurulmuştur. Özellikle etnik milliyetçilik üzerinden siyasetini belirleyen HDP partisi, Çanakkale'de koyun koyuna yattığımız Kürt kardeşlerimize kötülük etmekte, dolayısıyla da ülkeye ihanet etmektedir. Kendisini Türk milliyetçisi olarak tanımlayan bizlerin, bırakın Kürtleri, bayrağımız altında mutlu olup Türk vatandaşlığını kabul etmiş Ermeni ve Rum insanlarımızla da hiç bir sorunumuz yoktur. Çünkü biliyoruz ki hepsi bu topraklarda bağımsız, hür yaşamayı en az bizim kadar önemsemekte ve bayrağımızı sevmektedirler. Çünkü Türklük sadece bir üst kimlik ve bizim milletleşme sürecimizi tamamlayan unsurdur.
Diyeceğim şudur ki PKK ve kendine bağımlı olan HDP partisi, Türkiyeyi oyalamak, meşgul etmek, yormak ve asıl gerçek ülke meselelerine dönmemesi için kurgulanmış bir Amerikan projesidir. Ne olursa olsun biz hiç bir zaman bu işin etnik kısmında değil, kucaklayıcı kısmında olacağız. İnancım şudur ki, nasıl FETO meselesi Ak partiden başkası tarafından çözülmesi zor ise, olmayan Kürt meselesi de MHP dışında çözülemez.

Son Güncelleme: 01.07.2019 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.