Başkan Zorluoğlu Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaretti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Başkan Zorluoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve gazetecilerle bir süre sohbet etti.

07 Ağustos 2020 Cuma 11:47
Başkan Zorluoğlu Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaretti

Başkan Zorluoğlu’nun Gazeteciler Cemiyeti ziyaretine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Gün ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Selahattin Aydınlı ve Zabıta Daire Başkanı Muharrem Öztürk te katıldı. Göreve geldiği günden itibaren gazetecileri mesai arkadaşı gibi gören Başkan Zorluoğlu, kendisine yöneltilen sorulara da içtenlikle cevap verdi.   
 
EL ELE VEREREK ÇALIŞIYORUZ  
Ziyarette Trabzon’da yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Zorluoğlu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren siz değerli gazetecilerle iyi ilişkiler içerisinde olmaya özel önem veriyoruz. Trabzon’un daha yaşanılabilir bir şehir olması noktasında sizlerle birlikte el ele vererek çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilk günden beri şehrimizin çehresini değiştirmek adına tüm gücümüzle gayret gösteriyoruz. Şu anda Ganita-Faroz arasında halkımızın da merakla beklediği güzel bir projemiz var ve yakın zamanda ihaleye çıkacak. Beşirli dolgu alanı ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Dolmuş dönüşümünde pandemi nedeniyle son tarihi 1 Mart 2021’e kadar uzattık. Bu tarihte Trabzon’da artık yeni dolmuş sistemine geçilecek. Şehrimize en iyi hizmeti sunmak için tüm ekibimizle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.   
 
ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ  
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ise Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gazeteciler Cemiyeti olarak Başkan Zorluoğlu’nun her durumda desteğini hissediyoruz. Başkanımız, göreve başladığı günden itibaren tüm taleplerimize karşı olumlu bir yaklaşım sergiledi. Cemiyet lokalimizle ilgili bizlere büyük destek verdi. Yakında tadilata başlayacağız ve Trabzon’a yakışan bir cemiyetimiz olacak. Her zaman yanımızda olduğunu hissettiren Sayın Başkanımıza şahsım ve gazeteciler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.