Başkan Zorluoğlu'ndan Hemşehrilerine Teşekkür

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ramazan Bayramı boyunca uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına riayet eden Trabzon halkına teşekkür etti.

27 Mayıs 2020 Çarşamba 12:17
Başkan Zorluoğlu'ndan Hemşehrilerine Teşekkür

Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında 81 ilde uygulanan ve 4 gün süren sokağa çıkma kısıtlamasına Trabzonlu vatandaşlar tam uyum gösterdi. Şehirde bayram boyunca sessizlik hakim olurken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7/24 esasıyla vatandaşların yardımına koştu. 

HER ZAMAN ÖRNEK OLDUK 
Trabzon'un devletinin aldığı kararlara uyma noktasında her zaman örnek bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Zorluoğlu,  “Kıymetli hemşehrilerimin 4 gün süren sokağa çıkma kısıtlamasına riayet etmesinin memnuniyetini yaşıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak kısıtlama süresince her alanda yoğun çalışma gerçekleştirdik. Ekiplerimiz ayrıca vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürdü. Geldiğimiz noktada, iki ayı aşkın süre boyunca Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde alınan üstün tedbirlerin ardından normalleşme adımları atmaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sürede el ele vererek gösterdiğimiz sabır ve duyarlılığın sonuçlarını hep birlikte alıyoruz. Trabzon’umuzun güzelliklerini yeniden doyasıya yaşayacağımız, güzel günlerin yaklaştığına inanıyorum. Lütfen rehavete kapılmayalım ve dikkatli olmaya devam edelim. Bugüne kadar alınan tüm tedbirlere en üst seviyede uyum gösteren hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.