Belgeli hırsızlık

Yalıncak’ta yapılan lüks konutlar için Yalıncak muhtarı Ömer Yurduseven'den şok sözler :Lüks dairelerden milyonlar kazanacaklar diye mahallemin çocuk parkını kimseye yedirtmem

10 Eylül 2018 Pazartesi 10:33
Belgeli hırsızlık

Yalıncak muhtarı Ömer Yurduseven: “2 bin metre karelik  mahalle parkını kendi alanlarına çektiler. Lüks dairelerden milyonlar kazanacaklar diye mahallemin çocuk parkını kimseye yedirtmem.”

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Yalıncak Mahallesi’nde özel bir firma tarafından yapılan inşaat projesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Mahalle Muhtarı Ömer Yurduseven proje kapsamına alınan yeşil alanın mahallenin çocuk parkı olduğunu ileri sürerek, projeyi yürütenlere ateş püskürdü. Mahallenin çocuklarının hakkını kimseye yedirtmem diyen muhtar, “Bu işin peşini bırakmayacağım. Mahallenin parkı keyfe özel nasıl gasp edilir?” dedi.

DOYMUYORLAR

Bir an önce bu yerin geri verilmesi için belediye yetkilileri ile de görüştüğünü belirten Muhtar Yurduseven, “Bunun adı belgeli hırsızlık. Yetkililerden ricam bu tür yasadışı işler yapan kişilere müsemma göstermesinler. Halkın bir karış alanına göz dikenlerin ne gözleri doyuyor ne de karınları. Milyonluk ev sahiplerinin çocukları eğlenecek diye benim mahallemin çocuk parkı çalınamaz. Buna izin vermeyiz” diye konuştu.

ERDOĞAN’A ÇIKACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeşil alan çağrısını hatırlatan Yurduseven, “2019’daki yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir manifesto yayınlayıp, belediye başkanlarına, ‘Yeşil alanlara dokunmayın’ uyarısında bulunacakmış. İşte biz şimdiden bu işin sorumlularını uyarıyoruz. Gerekirse bu hırsızlığı Cumhurbaşkanımıza kadar taşıyacağım” ifadelerini kullandı.

Sonnokta Gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.