Bize Başkent de Trabzon

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Ankara Trabzon günlerinde, büyük bir coşku, heyecan ve yoğun bir katılım ile her yönüyle Trabzon'u gurbette yaşamaya ve ziyaretçilere yaşatmaya devam ettiklerini ifade etti

21 Nisan 2019 Pazar 12:01
Bize Başkent de Trabzon

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Ankara’da bu yıl 14.’sü düzenlenen Trabzon günlerinin çok yoğun bir katılımla muhteşem bir şekilde devam ettiğini belirterek, gurbetteki hemşehrilerimizin ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen vatandaşlarımızın ilgisinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Milletvekili Salih Cora, “İlk gün Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan ve vatandaşlarımızın katılımı ile muhteşem bir açılış gerçekleştirdik. Ardından ikinci günde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile birlikte etkinlik alanında hemşehrilerimiz ile bir arada olduk. Hemşehrilerimizin ilgisi ve yoğun desteğine çok teşekkür ederiz. Büyük bir coşku, heyecan ve yoğun bir katılım ile her yönüyle Trabzon'u gurbette yaşamaya ve ziyaretçilerimize yaşatmaya devam ediyoruz” dedi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora önceki akşam da Ankara’da, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği Trabzonlu Bürokratlar buluşmasına katıldı.

Şehitlerimiz için başsağlığı mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Irak sınırında teröristlerle girdikleri çatışmadan şehit düşen askerlerimiz için mesaj yayınladı. Cora mesajında şu ifadelere yer verdi: “Irak sınırında teröristlerle çıkan çatışmada şahadet mertebesine ulaşan 4 kahraman askerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Terörü bu ülkenin gerçeği olmaktan çıkaracağız. Son çırpınışlarınız acı kaderinizi değiştiremeyecek. Milletimizin başı sağolsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.