Bu Ucubeyi Onaylamayın

Trabzonlu, İmperial Hastanesi’nin yanından girip Çömlekçi’den çıkması planlanan projenin Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçmemesini istiyor

08 Eylül 2020 Salı 13:44
Bu Ucubeyi Onaylamayın

ŞEHİR HASSASİYETİ
Karayolları tarafından hazırlanan ve Trabzon şehir içi trafiği için düşünülüp, İmperial Hastanesi’nin yanından girip Çömlekçi’den çıkması planlanan tünel ve viyadük projesi geçtiğimiz hafta Ortahisar Belediye Mecilsi’nde tartışılmış, iktidar ve muhalefet belediye meclisi üyelerinin konu ile ilgili çekinceleri olup şehir hassasiyeti ile karar alınarak top Büyükşehir Belediyesi’ne atılmıştı.

DERS ÇIKARTILMALI
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelecek olan projenin şehir içi trafiğine katkı sunmayacağı gerçeği ortada iken zaten sahil bandında sıkışan trafiği daha da çözümsüz hale sokacağı konunun uzmanları tarafında defalarca dile getirildi, Trabzonlu; daha önceki hatalardan ders çıkartıp Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bu projeye onay vermemesini istiyor. 

Sağlıklı değil!

Trabzon Mimarlar Odası Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, “Ortahisar Belediyesi’nde bu konudaki hassasiyetler dile getirdi. Ben oradan geçecek projeyi sağlıklı görmüyorum. Karayolları Trabzon kent merkezine haksızlık ediyor. Trabzon, tüneller, viyadükler şehri oldu. tünel beraberinde sıkıntılar getirmekte” dedi.

REŞADİYE GİBİ OLUR

Daha önceki yıllarda Reşadiye’de yapılan viyadüğün de Trabzon şehir içi trafiğine katkı sunacağı dile getirilmiş olmasına rağmen şuan imkan olsa yolun yıkılması gündemde.  
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.