Büyükşehir Trabzon'u ilkbahara hazırlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yapılan çalışmalarla park ve bahçeleri ilkbahara hazırlıyor. Büyükşehir ekipleri şehir genelinde belirlenen alanlarda ağaç budama çalışması gerçekleştiriyor.

18 Şubat 2020 Salı 11:05
Büyükşehir Trabzon'u ilkbahara hazırlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak park ve bahçelerimizi ilkbahara hazırlıyoruz. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kuruyan ve tehlike oluşturan ağaçların bakım ve budama çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz, ağaçların daha sağlıklı ve düzenli bir şekilde büyümeleri için şehir merkezi ve ilçelerimizde yoğun bir budama çalışması yürütmektedir. Çalışmalarda 20 personelimiz, 12 metre ve 30 metrelik 2 sepetli araç, 2 damperli kamyon ile birlikte görev yapmaktadır. Ayrıca 7 personelimiz kırsaldaki köy ve mahalle yollarında yoğun bir şekilde budama ve temizlik faaliyeti gerçekleştirmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.