Cazibe merkezi hayal mi oldu?

Arsin’de kurulması planlanan ve cazibe merkezi olacağı öne sürülen Mobilya Kent’in geleceği tartışma konusu oldu. MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, “Biraz beklemede kaldık” dedi.

24 Kasım 2019 Pazar 12:02
Cazibe merkezi hayal mi oldu?

2 BİN İSTİHDAM

Arsin’de hayata geçirileceğinin duyurulmasına rağmen herhangi bir adım atılamayan Mobilya Kent’in geleceği tartışma konusu oldu. 2 bin kişinin istihdam edilmesinin planlandığı Mobilya Kent için 223 dönümlük alanı kapsayan bölgeyle ilgili imar planı çıkarıldığı ve fizibilite raporu hazırlandığı dile getirilmiş ve projenin bölgeyi cazibe merkezi haline getireceği ifade edilmişti. 1.5 yıl önce TOKİ ile bir protokol imzalanmasına rağmen halen Mobilya Kent için verilen sözlerin hayata geçmemesi tepki çekti.

ASKIYA ALMADIK

Konu ile ilgili konuşan Mobilyacı İşadamları Derneği Başkanı (MOBİAD) Alper Bektaş ise, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla yatırımlarla ilgili yüzde 50’nin üzerinde tamamlanan yatırımların devam etmesi yönünde bir karar ortaya konuldu. Onun dışındaki yatırımların bir süre beklemesi istenmişti. Biz de o nedenle biraz beklemede kaldık. Ama bu konu bizim için şehrimiz için çok önemli. Projeyi askıya almış değiliz.” dedi.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.