Çebi neşteri vurdu

“Sağlık açısından tehdit oluşturacak herhangi bir oluşuma müsaade etmeyiz. İnsan sağlığı önceliğimiz, vazgeçilmezimizdir. Kimsenin endişesi olmasın, gereken yapılacaktır.”

15 Nisan 2021 Perşembe 13:24
Çebi neşteri vurdu

ÇEBİ İNCELEMEDE BULUNDU
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kömür tozunun çevre kirliğine yol açtığı Değirmendere Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak mahalleli ve esnafın istek ve taleplerini dinledi. 
İNSAN VE ÇEVRE SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZ
İnsan sağlığını tehdit eden her türlü oluşumun karşısında olduklarını söyleyen Çebi, “Esnaf ve vatandaşımızı dinlediğimizde kömür depolanması nedeniyle oluşan kömür tozunun etrafa yayıldığını, bunun da sağlık açısından risk oluşturduğunu müşahede ediyoruz.” dedi. Yaşanan sorunla ilgili gerekli mercilerle iletişim halinde olduklarını söyleyen Çebi, “Bizler için insan ve çevre sağlığı her şeyden önce geliyor. Sağlığımızı tehdit edecek, çevre kirliliğine zemin oluşturacak faaliyetlerin sürmesine müsaade etmeyiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın söz konusu faaliyetin sonlandırılması yönünde firmaya talimatları bulunuyor. Ayrıca firmaya para cezası verildi. Aynı şekilde yerelde de ilgili merciler ve kurumlar gerekenin yapılması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Kısa süre içerisinde sorun kökünden çözülecektir. Kimsenin endişesi olmasın, konunun bizzat takipçiyiz.” diye konuştu. 
DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN MÜCADELE EN BÜYÜK GÖREVİMİZDİR
AK Parti iktidarının çevre duyarlılığını “havası, suyu, toprağı, çevresi daha temiz şehir” şeklinde özetleyen Çebi şunları söyledi: “AK Parti, Türkiye'de ilk ‘İklim Dostu Kuruluş Sertifikası’ alan bir siyasi oluşumdur. Son dönemde hayata geçen önemli projelerimizde biri de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde oluşturulan Millet Bahçeleri oluşumudur. Millet Bahçeleri bugüne kadar yapılmış en büyük çevre projesidir. Değirmendere Mahallemizde vatandaşlarımızın ferah bir çevrede nefes almasını esnafımızın temiz bir ortamda faaliyet göstermesini sağlayana kadar konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

Son Güncelleme: 15.04.2021 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.