Çebi’den Bakan Özer’e eğitim teşekkürü

10 Mart 2022 Perşembe 16:04
Çebi’den Bakan Özer’e eğitim teşekkürü

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Trabzon’a çok büyük müjdelerle geldiğini söyleyerek “Eğitimde marka olan Ortahisar’ımıza 2022 yılı için yaklaşık 400 milyon TL değerindeki eğitim yatırımı ayrıldı. Mutlu olduk, Sayın bakanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in açıkladığı müjdelerle AK Parti’nin eğitime verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serildiğini kaydetti.
2022’DE TAMAMLANACAK
Bakan Özer’in açıkladığı genel bütçeden Ortahisar’a 2022 yılı için yaklaşık 400 milyon lira yatırım ayrıldığına atıfta bulunan Çebi, “Bu kapsamda şehrimize 8 anaokulu, 1 özel eğitim kampüsü, Çukurçayır Mahallesi’ne de 1 lise kazandırılacak. Yatırımlar 2022 yılı içerisinde tamamlanacak. Mutlu olduk, yatırımların hayata geçmesiyle birlikte Ortahisar’ımızda spordan sanata, bilimden kültüre geleceğin Türkiye’sine damga vuracak çocuklarımız yetişecek.” ifadelerine yer verdi.
BOSTANCI’YA ÖZEL EĞİTİM KAMPÜSÜ
Çebi, eğitim yatırımları kapsamında Bakan Özer’in 1 Nolu Bostancı Mahallesi’ne özel eğitim kampüsü müjdesi de verdiğini hatırlatarak “17 dönüm alana yaklaşık 300 milyon liraya mal olacak özel eğitim kampüsü kazandırılacak. Kampüs, özel eğitim ana okulu, özel eğitim okulu ve meslek okulundan oluşacak. Özel eğitim kampüsünde öğrenci velileri için kurs görebilecekleri alan oluşturulacak. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 
BİLİM SANAT MERKEZİ SAYISI İKİYE ÇIKACAK
Şehrin gözbebeği Bilim Sanat Merkezi sayısına bir yenisinin daha ekleneceğine vurgu yapan Çebi şöyle devam etti: “Geleceğimizi bilim ve sanat temelli eğitim üzerine inşa ediyoruz. Bu çerçevede Ortahisar’ımıza faaliyet gösteren Bilim Sanat Merkezine bir yenisi daha eklenecek. İlçemize kazandırılacak olan yeni bir bilim sanat merkeziyle birlikte Türkiye genelindeki 350 sanat merkezinden ikisi ilçemizde faaliyet göstermiş olacak”
DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ SAĞLANACAK
Sözü okulların doğalgaz dönüşümüne getiren Çebi, “Göreve geldiğimizden itibaren ilçemizde okulların doğalgaz dönüşümünün tamamlanması adına büyük bir gayret göstermiştik. Sayın Bakanımız da şehrimize düzenlediği ziyarette şehrimizdeki okulların doğalgaz dönüşümü için ödenek gönderileceğini açıkladı. Okullarımızın doğalgaz dönüşümü önemsiyoruz. Sayın Bakanımıza şehrimize verdiği önem ve yeni yatırımlar için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.