Chp'li Aydoğan,Trabzon etkinliği birlik ve beraberliğe güzel bir örnek

CHP YDK Üyesi ve İstanbul milletvekili Avukat Turan Aydoğan Türkiye bu etkinlikte olduğu gibi sıcaklıkla, arınmışlıkla birbirine davranabilmeyi becerir ve gerilimlerden sıkıntılardan biraz kendisini arındırarak yürümeyi becerebilir , Trabzonlular olarak buna varız dedi.

21 Eylül 2018 Cuma 15:15
Chp'li Aydoğan,Trabzon etkinliği birlik ve beraberliğe güzel bir örnek

CHP YDK Üyesi ve  İstanbul milletvekili  Avukat Turan Aydoğan ,Trabzon Tv'ye yaptığı özel açıklamada Trabzon her zaman İstanbul’da, hiç ayrılmıyor hatta arada bir İstanbul Trabzon’a taşınıyor .Burada oldukça yoğun bir hemşeri kitlemiz var ve İstanbul’un bir çok alanında etkili ,gerçekten istihdama katkısı olan hayata katkısı olan nitelikli şekilde hayatımıza müdahale eden hemşeri gruplarımız var. İstanbul’da bugün onlarla hep beraber burada buluştuk güzel bir buluşmaydı. Trabzon Dernekler Federasyonu’na teşekkür ediyorum gerçekten zor bir işi yüzakıyla beraber yapıyorlar .Çok çeşitli sosyal kesimlerden insanlarla  burada sadece yöremize özgün konuları konuşurken biraz daha huzurlu olduğumuzu gördük, daha arındık daha birbirimize sıcak olmayı becerdik umarım Türkiye aynen böyle hemşeri ilişkilerimizdeki gibi arınmışlıkla birbirine davranabilmeyi becerir ve gerilimlerden sıkıntılardan biraz kendisini arındırarak yürümeyi becerebilir ,biz buna varız ,Trabzonlular olarak buna varız güzel bir buluşmaydı mutlu oldum huzur duydum çok da  katkısı oldu bana umarım ülkemizde böyle güzellikler devam eder diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.