CHP Trabzon İl Başkanlığı Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

Trabzon CHP il Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve yönetimi, Cumhuriyetin 97. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Meydan Parkında Atatürk'ün huzuruna çıktı.

29 Ekim 2020 Perşembe 13:20
CHP Trabzon İl Başkanlığı Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

CHP Trabzon İl ve İlçe Teşkilatları Cumhuriyetin 97. yıldönümünde meydan parkında buluştu. Proğrama CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, CHP İl kadın kolaları başkanı Ayşe Nil Bektaş, Eski il başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 
Parkta bulunan Atatürk Anıtına çelenk bırakıyması ile başlayan program,  saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. 
CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada ;Cumhuriyet aydınlanmanın adıdır. 97 yıl önce bugün yakılan bir meşaledir. Kimsesizlerin kimsesi, Nene Hatunların, Sütçü İmamların, Hasan Tahsinlerin sesidir Cumhuriyet. Cumhuriyet Laikliktir, din temiz duygular içinde kalbimizde yaşasın diye. Kimse kirli siyasete alet etmesin diye kurulmuştur Cumhuriyet. Cumhuriyet bir halkın özlemdir. Artık savaşlardan yorulmuş, yoksul viran kalmış ülkesinde yurtta barış dünyada barıştır Cumhuriyet. Cumhuriyet emektir alın terinden akan. Namusuyla kazançtır hiç kimseye el açmadan. Bu yüzden yüzlerce fabrika kurulmuştur ülkemizde dört yandan. Cumhuriyet demir ağlardır. Bütün ülke kaklınsındır Cumhuriyet. Cumhuriyet bağımsız bir ülkedir. Devrimlerdir ATATÜRK’ün gösterdiği yoldan ilerleyen. Cumhuriyet ilimdir,fendir. Bu yüzden ATATÜRK bir gün söylediklerim bilime aykırı düşerse bilimi seçin der. Bizler Cumhuriyet aşığıyız dostlar . Bu yüzden ATATÜRK’ten yanadır hep sözlerimiz. Bu yüzden severiz dolu dizgin yurdumuzu.

Son Güncelleme: 29.10.2020 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.