Chp’den Trabzon Barosu’na iadeyi ziyaret

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon Baro Başkanı avukat Sibel Suiçmez'e iadeyi ziyarette bulundu.

14 Şubat 2018 Çarşamba 15:38
Chp’den Trabzon Barosu’na iadeyi ziyaret

Trabzon Baro başkanı Av. Sibel SUİÇMEZ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “Güzide Uzun Trabzon CHP'de Seçimle gelen ilk kadın il başkanımız. Trabzon için de Türkiye içinde önemli. Daha önceki çalışmalarını biliyoruz. Arkadaşlarıyla birlikte Trabzon ve Türkiye siyaseti için faydalı çalışmalar yapacağına inanıyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı Güzide Uzun’da  “Baromuzun başkanının bir kadın  olması sebebiyle gurur duyuyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarım adına kadın dayanışması adına önemli olduğunu düşünüyorum .Türkiyemiz zor günlerden geçerken birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde birlikte bu zor günleri aşacağımıza inanıyorum. İadeyi ziyaret programlarımıza  devam edeceğiz. Tüm sendikaları, demokratik kitle örgütlerini, meslek örgütlerini dolaşacağız. ” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.