Elif artık duyabilecek

İşitme kaybı olan minik kız ameliyat oldu. Nurcan Annenin acıları son buldu.

07 Aralık 2018 Cuma 09:16
Elif artık duyabilecek

Ekonomik dalgalanmadan ötürü yaklaşık 5 aydan beri bir türlü ameliyat olamayan küçük kız Elif Stılmış, Sağlık Bakanlığı’nın devreye girmesiyle birlikte RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat oldu

5 AYDIR BEKLEDİLER

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan üç çocuk sahibi Ahmet Satılmış (32) ve Nurcan Satılmış (32) çiftinin işitme kaybı olan küçük çocukları Elif, sonunda ameliyat oldu. Ekonomik dalgalanmadan ötürü yaklaşık 5 aydan beri bir türlü ameliyat edilemeyen minik Elif, Sağlık Bakanlığı’nın devreye girmesiyle birlikte cihazın temin edilmesinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniveristesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat oldu.

ÇALMADIKLARI KAPI…

RTEÜ Öğretim Görevlisi Yardımcı Doç. Dr. Emine Demir’in başarılı ameliyatı ile minik Elif, 4 hafta sonra duyabilecek. Elif’in annesi Nurcan Satılmış, mutluluğunu dile getirerek “Kızım çift taraflı koklear implant oldu. Çalmadığımız kapı, aramadığımız yetkili kalmamıştı. Doktor Emine Demir hanım bize çok destek oldu. Onun verdiği mücadelesiyle bakanlık çift taraflı koklear implant ameliyatını onayladı. Kızım 4 hafta sonra dış cihazları takınca inşallah duyabilecek” dedi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.