Emniyet Müdürü Alper,Gençliğimizi ve geleceğimizi kurda kuşa yem etmeyiz

“Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesinde gösterimde olan “Yarınlara Geç Kalmadan” oyunu öncesi Emniyet Müdürlüğünce kurulan stand ve Narkotik şube personellerinin bağımlılıkla mücadeleyle ilgili bilgilendirme çalışmalarına ailelerden büyük ilgi...”

25 Şubat 2020 Salı 14:06
Emniyet Müdürü Alper,Gençliğimizi ve geleceğimizi kurda kuşa yem etmeyiz

“Geleceğimizin teminatı gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesinde 20/21/22.02.2020 tarihlerinde gösterimde olan “Yarınlara Geç Kalmadan” isimli oyunu izlemeye gelen anne baba ve çocuklara,Emniyet Müdürlüğünce açılan stantta bağımlılıkla mücadele konularında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı.

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, bu çalışmaların çok önemli olduğunu gençlerimizi ve geleceğimizi kurda kuşa yem ettirmemek için gecemizi gündüzümüze katıp uyuşturucuyla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz, dedi.

Son Güncelleme: 25.02.2020 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.