Emniyet Müdürü Alper’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı .

24 Kasım 2019 Pazar 12:21
Emniyet Müdürü Alper’in  24 Kasım Öğretmenler Günü  Kutlama Mesajı

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Yayınladığı mesajında Büyük bir özveriyle gelecek nesillerin yetişmesi için fedakârca görevlerini ifa eden tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri kuşkusuz öğretmenliktir. Vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin öneminin, kardeşlik bilincinin ve evrensel değerlerin evlatlarımıza aktarılmasında öğretmenlerimiz, önemli bir role sahiptir. Milletçe elde ettiğimiz tüm başarılarda, en büyük emek öğretmenlerimizindir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, eli öpülesi öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.