Emniyet Müdürü Çevik'ten anlamlı hareket

rabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle,Şehit Emniyet Personelinin öğretmen yakınları ile kahvaltıda bir araya geldi.

25 Kasım 2018 Pazar 12:15
Emniyet Müdürü Çevik'ten anlamlı hareket

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle,Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik Hanımefendi organizesinde; Şehit Emniyet Personelinin öğretmen yakınları için kahvaltı etkinliği düzenlendi. Polisevinde düzenlenen organizasyona Şehitlerimizin kıymetli ailelerinin yansıra, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve aileleri de iştirak ettiler.Öğretmenlerle tek tek ilgilenerek sohbet eden İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik Hanımefendi, daha sonra günün anısına çiçek ve hediyelerini takdim ederek misafirlerini uğurladılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.