Fatura girişi hastaları mağdur etti

Fatih Devlet Hastanesi ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Yerleşkesinde ay sonu faturalarının girişi sistemi çökertti, olan hasta vatandaşlara oldu.

04 Şubat 2020 Salı 09:53
Fatura girişi hastaları  mağdur etti

HER ŞEY 1 SAAT DURDU

Trabzon Fatih Devlet Hastanesinde ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Yerleşkesinde ocak ayına ait faturaların dün yapılan sisteme girişi hastaları mağdur etti. Fatih’te Sabah 09.30 saatlerinde kilitlenen sistem ancak 10.30’da hizmete açılabildi. Numune’de ise öğleden sonra sistem bir saat boyunca açılmadı. Sistem kilitlendiği için bu sırada ne doktorlar hastalarla ilgili işlem yapabildi ne görevliler yeni kayıt alabildi.

YAŞLI HASTALAR MAĞDUR

Kayıt sırasında bekleyen özellikle yaşta hastalar dikkat çekerken hastane yetkililerinin hastaları mağdur etmemek için teknik sorunu düzeltme çalışması dışında bir şey yapmadığı dikkatlerden kaçmadı. Sistem kilitlenmesi röntgen gibi tedavileri de etkilerken doktorlar hiçbir hastaya ilaç yazamadı. Gazetemize ulaşan bir hasta “Bu durumla zaman zaman karşılaşıyoruz. Bizi bu şekilde mağdur etmeye hakları yok.” dedi.

Vatandaş fatura girişlerinin neden aynı ana denk getirilerek sürece yayılmadığını ve teknik altyapının neden bu kadar yetersiz olduğunu soruyor.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.