Geçmiş olsun Trabzon

Ak Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon’da yağan aşırı yağmur nedeniyle meydana gelen selle ilgili bir mesaj yayınladı

21 Haziran 2019 Cuma 14:39
Geçmiş olsun Trabzon

Ak Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon’da yağan aşırı yağmur nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Trabzon'da bir kaç gündür yağan sağanak yağmur şehir merkezinde hayatı olumsuz etkilemiş ve sellere neden olmuş, bazı dükkanları su basmış, şehir içi ve mahalle arası yolları zarar görmüştür.

Valiliğimiz, Belediyelerimiz, ilgili kurum ve kuruluşlarımız vatandaşımızı önceden uyarmış ayrıca zamanında müdahaleler, titiz ve gayretli çalışmalar sonucunda can kaybı ve daha büyük hasarların önüne geçilmiştir.

Bu çalışmaları için bütün kurum ve personellerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yaşanılması muhtemel bu afetler karşısında vatandaşlarımızı daha bilinçli ve dikkatli olmaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımıza ve şehrimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.