Genç: İsimlerini altın harflerle yazdıracaklar

Ortahisar Belediyesi'nin Yaz Futbol Okulu'nun açılışında konuşan Başkan Ahmet Metin Genç, "Kurulduğumuz günden itibaren futbol şehri olan Trabzon'da geleceğe ismini altın harflerle yazdıracak futbolcuların ve sporcuların yetiştirilmesi için katkı sunuyoruz." dedi.

24 Haziran 2019 Pazartesi 10:43
Genç: İsimlerini altın harflerle yazdıracaklar

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Futbol Okulu'nun açılışını gerçekleştirdi.

"POZİTİF AYRIMCILIK YAPTIK"

Orthisar Belediyesi tarafından kurulan Ampute Futbol Takımı'nın Türkiye birinci ligine, İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın ise Türkiye Süper Ligi'ne yükseldiğini dile getiren Genç, "Aramızda belediyemizin işitme engelliler spor kulübümüz onların kıymetli yöneticileri, futbolcuları var. Biliyorsunuz işitme engelliler takımımız birinci lige yükseldi. Yine Ortahisar Belediyemizin Ampute Futbol Takımımızın kıymetli oyuncuları var. Spor camiamızın çok kıymetli temsilcileri aramızda. Biz de kurulduğumuz günden itibaren futbol şehri olan Trabzon'da geleceğimize isimlerini altın harflerle yazdıracak futbolcuların ve sporcuların yetiştirilmesi için katkı sunuyoruz. Bugüne kadar bu konuda gayretli çalışmalar ürettik. Bir taraftan pozitif ayrımcılık gözetmek suretiyle engelli kardeşlerimizle beraber olduk ama çok da iyi dereceler yaptık. İşitme Engelliler Futbol takımımız şu anda Türkiye Süper Ligi'ne yükseldi. Onları da buradan tebrik ediyorum. Şu anda Ortahisar Belediyemizin Ampute Futbol Takımı da Türkiye 1. liginde mücadele ediyor. Onları da çok çok tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

"YAZ TATİLİ DOLU DOLU GEÇECEK"

Başkan Genç, çocukların yaz tatillerini sportif faaliyetlere geçirmesinin onların fiziksel ve zihinsel gelişimi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Genç,  "Şimdi okullar bitti. Karne sevinçlerini yaşadık. Şimdi hem eğleneceğiz, hem dinleneceğiz, hem de spor yapacağız. Ama kitap da okuyacağız, değil mi? Değerli mesai arkadaşlarımızla beraber bu işi geleneksel hale getirdik. Şu anda da geleneksel Yaz Futbol Okulumuzun açılışını yapıyoruz. Buradaki yavrularımızın hem fiziksel gelişimi hem de zihinsel gelişimi hem de tatillerini böyle dolu dolu geçirmesi adına güzel bir faaliyeti hayata geçirdik." sözlerine yer verdi.

ALTYAPIDAN YETİŞEN FUTBOLCULARI ÖRNEK GÖSTERDİ

Konuşmasında Trabzonspor'da altyapıdan yetişen Abdülkadir, Yusuf, Uğurcan gibi gibi başarılı sporcuları öğrencilere örnek gösteren Başkan Genç, şu ifadelere yer verdi: "Ben buradaki yavrularımızı yetiştiren, onları geleceğe hazırlayan kıymetli anne ve babalara çok çok teşekkür ediyorum. Çünkü, biz aynı zamanda gelecek nesillerimizi yetiştiriyoruz. Yarını çok güçlü olan bir Türkiye olsun istiyoruz. Bu nedenle yavrularımızın fiziksel ve zihinsel gelişimine de katkı sağlıyoruz. İnşallah, aralarından Yusuf da, Abdülkadir de, Uğurcan da çıkar. Ben tekrar hayırlı olsun diyorum. Bu manada bu faaliyetleri müşterek yaptığımız Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuza, kıymetli merkez hakem kurulu temsilcimiz var. Spor olarak tabanda taban birlikteliğini Ortahisar Belediyemize sağlıyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyum, onların bizim çalışmalarımıza verdiği katkılardan dolayı da çok müteşekkirim. Herkese çok bir kez daha çok teşekkür ediyorum." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.