Gündoğdu Mobilya’dan Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye Destek

Gündoğdu MobilyaYönetim Kurulu Başkanı Aydın Gündoğdu,Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekûn Mücadele” Programı’na Gündoğdu Mobilya ürünlerinde %10 indirim uygulayarak destek vermekten onur duyuyoruz dedi.

15 Ekim 2018 Pazartesi 11:03
Gündoğdu Mobilya’dan Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye Destek

Gündoğdu MobilyaYönetim Kurulu Başkanı Aydın Gündoğdu, Gündoğdu Mobilya olarak, uzun yıllardır ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde yatırımlar yaptık ve halen daha bu doğrultuda yatırım yapmaya devam ediyoruz. Son dönemde memleketimizin karşı karşıya olduğu sıkıntılı günlerin üstesinden hep birlikte gelebileceğimize inanıyoruz. Bu bağlamda Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekûn Mücadele” Programı’na Gündoğdu Mobilya ürünlerinde %10 indirim uygulayarak destek vermekten onur duyuyoruz dedi.

Gündoğdu Mobilya firması adına bir açıklama yapan Kademağa Güner,Ülkemizin 2019-2021 yılları arasını kapsayan, ekonomide iş planını ortaya koyan Yeni Ekonomi Programı’nda, temel politikaların kurgulandığı alanların başında Enflasyon ile Mücadele gelmektedir.Özellikle son dönemde döviz kurunda meydana gelen spekülatif artışlar sonucu fiyatlamalarda yaşanan yukarı yönlü gidişin, yüksek enflasyona neden olduğunu hepimiz bilmekteyiz.Ülkemizin enflasyonla mücadelesinde başarıya ulaşabilmesi için kamu öncülüğünde başlatılan bu program, sadece kamu kurumları ya da bakanlıkların mücadelesinin ötesinde, özel sektörün gönüllülük esasına dayalı desteğine ihtiyaç duymakta, ülkemizdeki tüm bireylerin de katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde bir bütün olarak, Enflasyonla Topyekûn Mücadele edilmesi gerektiği bilincini taşımaktayız.Bu bağlamda, Gündoğdu Mobilya firması olarak Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na katkı sağlamak için, devletine ve milletine karşı tüm ürün ve hizmetlerinde yılsonuna kadar söz konusu programa yüzde yüz destek vererek, yüzde 10 asgari indirim taahhüdü sözü veriyoruz.

Son Güncelleme: 15.10.2018 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.