Hacısalihoğlu: “CHP ile HDP’nin yakınlaşması gibi bir durum yok

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: “CHP ile HDP’nin yakınlaşması gibi bir durum yok ortada, böyle bir algı yaratmaya da kimsenin hakkı yok. Her zamanki gibi bir algı oluşturuluyor.”

09 Kasım 2021 Salı 09:42
Hacısalihoğlu: “CHP ile HDP’nin yakınlaşması gibi bir durum yok

ONLAR DA HAYIR VERMİŞTİ

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu gündeme yönelik konuştu. Hacısalihoğlu: “İki ayı siyasi grup Meclis’te gelen önerilere partileri doğrultusunda evet ya da hayır diyor. Geçmişte biz TC ibaresi tabelalara tekrar takılsın dedik, Andımız okullarda tekrar okutulsun dedik, HDP ve AK Parti hayır oyu verdi. Bugün bize HDP ile birlikteler yakıştırması yapanlar da demek ki o zaman birlikteydi.”

ÖZLEM DE HASRET DE YOK

“CHP’nin HDP ile birlikte hareket etmek gibi bir özlemi, hasreti yok. Her iki partinin farklı grupları var, aldıkları kararlar doğrultusunda evet ya da hayır diyorlar. IrakSuriye tezkeresine CHP’nin hayır deme sebepleri çok açıktır. HDP ile yakınlaşma gibi ortada bir durum yok, böyle bir algı yaratmaya da kimsenin hakkı yok. Her zamanki gibi bir algı oluşturuluyor.”

Son Güncelleme: 09.11.2021 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.