Halk istiyor Canalioğlu çekiniyor

Ortam müsait, halk desteği de var, taban da istiyor ancak CHP’de Volkan Canalioğlu ismi bir türlü açıklanmak bilmiyor. Çekimser duran Canalioğlu’nun ikna turları devam ediyor

03 Aralık 2018 Pazartesi 10:17
Halk istiyor Canalioğlu çekiniyor

PANİK YOK DENSE DE…

AK Parti’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Van Valisi Murat Zorluoğlu’nun açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği CHP’de büyük bir sessizlik hâkim. İl Başkanı Güzide Uzun’un, “Paniğe gerek yok” açıklamasına rağmen parti tabanı ve halk eski milletvekili ve belediye başkanı Volkan Canalioğlu’nun isminin bir an önce açıklanmasını istiyor.

GÖZLER 6 ARALIK’TA

Tabanın ve halkın bu isteğine ise hem parti örgütü hem de Volkan Canalioğlu’nun çekimser davrandıkları öğrenilirken ortaya flaş bir iddia atıldı. İddiaya göre Büyükşehir’de AK Parti’nin devrilemeyeceğini düşünen Canalioğlu, Ortahisar adaylığını da istemiyor. Parti ileri gelenlerinin ise Volkan Canalioğlu’nu ikna çabalarının olduğu öğrenildi. Gözler 6 Aralık’taki PM Toplantısı’na çevrildi. 

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.