Halkın Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanı seçilen Osman Nuri Ekim mesai kavramı gözetmeksizin, dur durak demeden bir yandan projeleri takip ederken her fırsatta halkla iç içe olmaya gayret gösteriyor.

12 Haziran 2019 Çarşamba 11:26
Halkın Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim her zaman iç içe olduğu esnafları ziyaret ederek sorunları yerinde incelemeye devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında çarşı pazar esnaf ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e esnaflar başarı temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Gönüller kazanarak Belediye Başkanı seçilen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; “Hemşehrilerimiz ile her fırsatta istişarede bulunuyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın talepleri, fikirleri bizim için önemli. Biz hizmet için buradayız. Akçaabatlı hemşehrilerimizin teveccühü ile çıktığımız hizmet yolculuğumuzda her zaman birlikte hareket edeceğiz. Bizleri coşku ve heyecanla kucaklayan hemşehrilerimize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Şehrimizi birlikte yönetmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Tüm hemşehrilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.