Hamzaçebi: kültür varsa millet vardır

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri  ve İstanbul  Milletvekili  Akif Hamzaçebi ,kültür varsa millet vardır işte burada o kültürü görüyoruz dedi.

21 Eylül 2018 Cuma 15:39
Hamzaçebi: kültür varsa millet vardır

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri  ve İstanbul  Milletvekili  Trabzonlu hemşerimiz Akif Hamzaçebi ,Trabzon tv mikrofonlarına İstanbul Yenikapıdaki Trabzon tanıtım günlerinde özel açıklamalarda bulundu.Trabzon geçen sene de buradaydı bu sene de burada ,Trabzon Dernekler Federasyonu her sene yaptığı etkinlikle bizi bir araya getiriyor iki yıldır Yenikapı’da oluyor etkinlik çok başarılı buluyorum bugün de çok başarılıydı.Bugün yoğun programım ve  yorgunluğumuma rağmen buraya geldim. Trabzon günleri yazısını görünce tüm yorgunluğun gitti ,düzenleyenlere emek verenlere çok teşekkür ediyorum bizi bir araya getiriyor memleket hasreti memleket özlemi bütün bunları gideriyoruz arkadaşlarımızı görüyoruz kısacası bir buluşma yeri oldu burası.Toplumları toplulukları millete dönüştüren unsur kültürdür ,kültür varsa millet vardır işte burada o kültürü görüyoruz. Karadeniz kültürünü görüyoruz bu kültürün büyük kentlerde nasıl yaşandığını, nesilden nesile nasıl aktarıldığını  İstanbul’da  yeni doğan çocukların belki memleketini görmemiş çocukların bu kültürle nasıl tanışıp yoğrulduğunu işte bu etkinliklerde görüyoruz çok güzel bir organizasyon ve burada olmaktan da çok mutluluk duydum buradan Trabzon dernekler federasyonu’na ve yöneticilerine teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.