Hekimoğlu'na altın madalya

Kızılay ,Celil Hekimoğlu'na yaptığı yardımlardan dolayı altın madalya verdi.

13 Haziran 2019 Perşembe 15:47
Hekimoğlu'na altın madalya

İlimizin önemli işadamlarından Celil Hekimoğlu’na Kızılay tarafından  ödül verildi. Kızılay’ın kuruluşunun 151.yıldönümü münasebetiyle Kızılay’a bağışları ile öne çıkan işadamlarına kızılay tarafından madalya takdim edildi. 11 Haziran da İstanbul'da yapılan törene işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamayan Celil Hekimoğlu'nun ödülünü Kızılay genel Başkanı  Dr. Oğuz Kara'dan Kızılay şube müdürü Abdurrahman Hekimoğlu aldı. Şube Müdürü  Hekimoğlu ,Celil Hekimoğlu'nu ziyaret ederek madalya ödülünü teslim etti.

Yaptığı yardımlarla Trabzon’da öne çıkan ve Kızılay tarafından Altın madalya ile ödüllendirilen Hekimoğluna , Dr. Oğuz Kara tarafından teşekkür edildi.

Hekimoğlu da yaptıkları çalışmalardan ötürü Kızılay yönetimine teşekkürlerini sunarak bundan sonra da  gücümüz ölçüsünde yardımlarımıza devam edeceğiz dedi.

Son Güncelleme: 13.06.2019 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.