Hizmete niyet makama kısmet

Akçaabat Belediye Başkanı Ekim’e makam aracı kararı alınmasıyla ilgili tartışmalar sürerken İYİ Parti kanadı, önergeye neden kabul oyu verdiklerini açıkladı.

10 Ekim 2019 Perşembe 09:40
Hizmete niyet makama kısmet

ÖNERGEYE EKLEDİLER

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in henüz başkanlığının 6. ayında Belediye Meclisinde makam aracı kararı alınmasına yönelik tartışmalar sürüyor. Makam aracının kararının alındığı önergenin İYİ Partili belediye meclis üyelerince verilmesinin ardından İYİ Partiye yönelik eleştirilere açıklık getirildi. İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, makam aracının önergeye AK Parti grubunca eklendiğini ifade etti.

İKİ MAKAM ARACI VAR

Mısır “İYİ Parti grubu esas olarak eskiyen ve artık verimli hizmet konusunda aksaklık oluşturan hizmet araçlarının yenilenmesine dair önerge verdi. Bu önerge etkin, güvenli hizmet sunabilmek adına verilmiştir. AK Parti grubu da mevcut iki makam aracının eskidiğini söyleyerek hizmet araçlarının yenilenmesi için verdiğimiz önergeye makam aracı alımı için de ekleme yaptı. Meclise bu hâliyle gelen önerge kabul edildi.” dedi.

İSRAFA DESTEK VERMEDİK

Mısır şöyle devam etti: “Yerel basına yansıyan haberde anlaşıldığı veya anlatılmak istendiği gibi bir keyfilik yok, israfa destek yok. İYİ Parti olarak da böyle bir durum karşısında ne bugün ne de hiçbir zaman destek olmamızın söz konusu dahi olamayacağını bütün milletimizin bilmesini isteriz.”

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.