İl Başkanı Mumcu ilk kez Sonnokta'ya konuştu! "Bütün dengeler hesaba katılıyor"

Başkan Mumcu: “Bütün kırgınlıkları ortadan kaldırarak dostlarımızın sayısını çok daha fazla arttıracağız. Herkes bizim dostumuz olacak.”

01 Şubat 2021 Pazartesi 10:35
İl Başkanı Mumcu ilk kez Sonnokta'ya konuştu! "Bütün dengeler hesaba katılıyor"

SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu kongre süreci ve çalışmaları hakkında gazetemize konuştu. Mumcu şunları söyledi: “AK Parti Trabzon il başkanı olarak görevlendirildiğim günden itibaren gece gündüz demeden çalışıyorum. Yönetim kurulumuzla, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımıza toplantılar gerçekleştirdik. Ardından ilçe ziyaretlerimiz başladı. Ziyaretlerimizde teşkilat mensuplarımızla istişarelerde bulunuyoruz. AK Parti kurumsal bir kimliği yapısı ve işleyişi olan bir parti dolayısıyla biz görevi devraldığımız günden itibaren mevcut işleyişi olduğu gibi koruyarak üzerine daha ne kadar ekleyebiliriz, onun gayreti içerisindeyiz.”

HİZMETKAR OLMAYA GELDİK
“AK Parti kurulduğu günden itibaren toplumun bütün ihtiyaçlarına cevap verebilen ve sürekli kendini güncelleyerek hem kendi gelişen hem de toplumu geliştiren bir siyasi harekettir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan partimizin en büyük hassasiyeti milletimize hizmet etmektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylemiyle ‘Bizler millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik.’ İşte bu sözler bizim yeni il yönetim kurulunu oluştururken en çok faydalandığımız bir söylem olacak. Yeni il yönetim kurulumuzu oluştururken ilk önce milletimize hizmetkar olabilecek insanları tercih edeceğiz.”

TOPLUMUN BÜTÜNÜNÜ KUCAKLIYORUZ
“Partimiz toplumun bütününü kucaklayan bir partidir. Toplumun bütün katmanlarını temsil edilebildiği bir yönetim hayalimiz var. Bu bayrak değişimini yeni bir enerjiye dönüştürmek istiyoruz. Bu vesile ile bütün kırgınlıkları ortadan kaldırarak dostlarımızın sayısını çok daha fazla arttıracağız. Herkes bizim dostumuz olacak. Siyaset mesai kavramı gözetmeksizin yapılan önemli bir görevdir. Bu sebeple görev alacak arkadaşlarımızın bu işi mesai kavramı gözetmeksizin yapabilmeleri gerekmektedir. Tevazu, samimiyet ve gayretle mücadele edebilen, aldığı görev için mesai harcayabilecek isimlerle partimizi daha ileriye taşıyacağız.”

HEDEFiMiZ ZAFERLE ÇIKMAK
“Trabzon'un geçmişten günümüze gelen bir siyasi kültürü var. Biz işimizi yaparken bütün dengeleri hesaba katarak en ideal yönetimi oluşturmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. İlçelerimizden ve teşkilatlarımızdan gelen talepleri, sivil toplum kuruluşlarından gelen talepleri, vatandaşlarımızdan gelen talepleri hassasiyetle dikkate alacağız. Bütün bu verileri harmanlayarak bakanlarımızla, milletvekillerimizle, ilçe ve belediye başkanlarımızla istişare ederek sonunda genel merkezimiz ile birlikte en ideal yönetimi oluşturacağız. İnşallah samimiyetle Trabzonumuz'a hizmet edecek değerli dava arkadaşlarımla birlikte üzerimize almış olduğumuz sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz. Hedefimiz 2023 seçimlerinden büyük bir zaferle çıkmak. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Son Güncelleme: 01.02.2021 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.