İl Emniyet Müdürlüğü'nden seçim koordinasyon merkezleri ile ilgili açıklama

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler Ve Protokol Şube Müdürlüğü seçim koordinasyon merkezleri ile ilgili açıklamada bulundu.

04 Ocak 2019 Cuma 10:55
İl Emniyet Müdürlüğü'nden seçim koordinasyon merkezleri ile ilgili açıklama

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler Ve Protokol Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada  "Seçimin huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılmasını sağlamak amacıyla ülkemiz genelinde alınacak güvenlik tedbirlerinin koordinasyonu ve seçim süreci içerisinde meydana gelen olaylarla ilgili bilgilerin sağlıklı bir şekilde toplanması ve değerlendirilmesi için Genel Müdürlüğümüz Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ve tüm il/ilçelerimizde 24 esasına göre Seçim Koordinasyon Merkezleri kurulacaktır. Bu merkezlerde seçim ile ilgili sorulacak sorulara cevap verebilen iletişim ve danışmanlık becerisine sahip personel görevlendirilecektir denildi.

Son Güncelleme: 04.01.2019 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.