İl Koordinasyon Kurulu 2019 Yılı 4.Dönem Toplantısı yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu 2019 Yılı 4.Dönem Toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Başkanlığında Gerçekleştirildi

15 Ekim 2019 Salı 15:33
İl Koordinasyon Kurulu 2019 Yılı 4.Dönem Toplantısı yapıldı

Trabzon İl Koordinasyon Kurulunun 2019 Yılı 4. Toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapıldı.

Valilikte gerçekleştirilen toplantıya Vali Ustaoğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız, Trabzon Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

 2019 yılı içerisinde yapılan ve yapılmakta olan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, konuşma yapan Vali Ustaoğlu, “2019 yılı içerisinde yatırımcı kuruluşlarımız 10 ana ve değişik alt sektörlerde toplamda 13.5 Milyar TL proje tutarı olan 379 proje üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu projeler için 2019 yılında genel idare, döner sermaye ve mahalli idare bütçelerinden toplam 1.9 Milyar TL ödenek tahsis edilmiştir. Bu tahsis edilen ödeneğin Ekim ayı sonu itibariyle 1.4 Milyar TL’si harcanarak yüzde 75 nakdi yüzde 62 fiziki gerçekleşme sağlanmıştır.

İlimizde bu dönem kamu yatırımlarına yapılan harcamaya göre kuruluşlar bazında ilk üç sırayı Karayolları Bölge Müdürlüğü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü almaktadır. Yatırımlarımız ilimizde yıl sonuna kadar devam edecektir. Önümüzdeki iki buçuk aylık dönemi verimli bir şekilde değerlendirip hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız” dedi.

Vali Ustaoğlu’nun faaliyetleri değerlendirmesinden ardından toplantı kurum müdürlerinin sunumlarıyla devam etti.  

Son Güncelleme: 15.10.2019 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.