İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Heyeti, Rektörümüzü Ziyaret Etti

31 Mart 2022 Perşembe 12:07
İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Heyeti, Rektörümüzü Ziyaret Etti

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 16. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TİRYAKİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Semih Nehar NALBANTOĞLU, Yavuz USTA, Zehra Gül TURHAN, Bora UĞRAŞKAN, Murat Uğur SAĞLAM, Mustafa KARADENİZ, Orkun KERKESAR, Furkan YILMAZ, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette, Şubat 2022’de yapılan seçim sonrasında göreve gelen yeni Yönetim Kurulu, Rektörümüz ile Trabzonlumuz ve Üniversitemiz için yapılabilecekler hakkında istişarede bulundu. Önümüzdeki dönem için İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi ve Üniversitemizin birlikte yapabileceği etkinliklerin, akademik ve sosyal anlamda hem öğrencilerimize hem de üyelere destek olacağı noktasında görüş birliğine varıldı.

Son Güncelleme: 31.03.2022 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.