İYİ Parti “Anlat Hemşerim Dertleşelim” otobüsü Trabzon'da

İYİ Parti mahalli idarelerden sorumlu başkan yardımcılığı tarafından uygulanan proje kapsamında Trabzon’a gelen “Anlat Hemşerim Dertleşelim” otobüsü Varlıbaş AVM önünde yerini aldı.

04 Haziran 2018 Pazartesi 14:42
İYİ Parti  “Anlat Hemşerim Dertleşelim” otobüsü Trabzon'da

İYİ Parti mahalli idareler başkanlığı tarafından uygulanan proje kapsamında Trabzon’a gelen ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ Otobüsüne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Otobüsün bulunduğu alanda İYİ Partililer vatandaşların dertlerini dinlendi. Vatandaşın derdine çözüm üretmeye çalışan İYİ Partililer, turun ardından vatandaşların dertlerini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e rapor edecek.

Alanda konuyla ilgili basın açıklamasında bulunan İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti’nin toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir siyasi hareket olduğunu belirterek;  “16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Bizler, bu durum karşısında sizlerle dertleşebilmek sorunlarınızı dinleyip çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz, susan Türkiye’yi konuşturmaktır. Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olmak üzere bizler, ülkemizin içinde bulunduğu karanlığı yeni bir anlayışla, yeni bir vizyonla yok etmek için bu yoldayız” dedi.

Otobüsün Proje Koordinatörü Fatih Şeker, “hedefimiz susan Türkiye’yi konuşturmaktır. Sizlerle bu projede sohbet ederken değerli Trabzonluların sorunlarına hep birlikte çare arayacağız. Başta bizler ülkemizin içinde bulunduğu durumu yeni bir bakış açısıyla yok etmek için buradayız. İYİ Parti ülkeyi gerçek sahipleriyle yönetmeye taliptir. İyi Parti dinliyor. ‘Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesi kapsamında, sizlerle sohbet ederken aynı zamanda genelde ülkemizin, yerelde de kentin sorunlarına ortak çözüm arayacağız. Milleti artık sahipsiz değil. İyi Parti sadece Türk İleti ile ittifak yaparak ülkemizi gerçek sahipleriyle birlikte yönetmeye talip. Bu kapsamda çağrımız bütün Türkiye`yedir. Trabzon’un Trabzonluların ortak sorunlarına birlikte çare arayacağız” diye konuştu. Otobüsün tanıtımının ardından İyi Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Milletvekili Adayları, il ve ilçe teşkilatları otobüsün önünde fotoğraf çektirdiler.

Son Güncelleme: 05.06.2018 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.