İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli'den açıklama geldi.

18 Şubat 2022 Cuma 10:27
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli'den açıklama geldi.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Trabzon'da TMO'da oluşan yağ kuyruklarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Başkan Kuvvetli, yaptığı açıklamada şu ifadelere yerverdi.

AK Parti, iktidarının 20.yılında  başarısızlığının sonucu  olarak  milletimizi yağ kuyruklarına mahkum etmiştir.
Trabzon TMO önünde oluşan "ucuz gıda kuyruğu" AK Parti'nin milletimizi ekonomik olarak mahkum ettiği şartları gösteren acı bir tablodur.Bu utanç verici tablo 21.yüzyılın Türkiye'sinin hakketiği bir tablo değildir.Alım gücü kalmayan, ucuz gıda temin etmek isteyen vatandaşlarımızın bu kuyruklara girmekten imtina ederken, girenlerin de utanmalarına sebep olmaktadır. Geçmiş yıllarda "varlık kuyruğu" adı altında patates soğan satışları benzer bir yöntemle ihtiyaçlı vatandaşlarımızı kuyruklara mahkum edilmiş, gelinen nokta kabul edilir bir durum değildir.
Yüksek enflasyonla mücadele ederken elektrik, doğalgaz ve akaryakıta yapılan fahiş zamlar milletimizi canından bezdirmiştir.
Ekonomiyi yönetemez durumda olan AK Parti iktidarının bu palyatif tedbirlerle açlığa ve sefalete terkedilmiş milletimizin  sorunlarına çözümü olamaz!

Son Güncelleme: 18.02.2022 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.