Milletvekili Kaya,Çamburnu'nu cehenneme çeviren çöp alanı kapatılsın

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ,Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda yaptığı konuşmada Çamburnu'nundaki çöp alanını gündeme taşıyarak Çamburnu'nu cehenneme çeviren çöp alanı kapatılsın dedi.

17 Ekim 2018 Çarşamba 11:29
Milletvekili Kaya,Çamburnu'nu cehenneme çeviren çöp alanı kapatılsın

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ,Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda yaptığı konuşmada Trabzon'un Sürmene ilçesinde Çamburnu Tabiat Parkı sarıçam ormanlarının deniz seviyesine inebildiği eşsiz alanlardan biridir ancak bu bölgede bulunan Trabzon ve Rize'nin çöpünün toplandığı çöp depolama alanı bu cennet parkı âdeta bir cehenneme çevirmektedir. Çöp alanından etrafa yayılan kötü kokular, derelere akan ve denize ulaşan çöp sızıntı suları, tabiat parkındaki ekosistemi ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sağlığını tehdit etmektedir.

2007 yılında açılan ve kapasitesi dolan bu çöp alanının kapatılacağı yönünde verilen sözlerin tutulması beklenirken aynı bölgede yeni bir çöp alanının oluşturulduğunu öğrenen vatandaşlar, haklı olarak, çileden çıkmıştır, isyan hâlindedirler.

İnsanların yaşam alanını, havasını, suyunu kirleten, sağlığını ve psikolojisini bozan, belgesel filmlere, hatta resim sergilerine konu olan bu çöplüğün hiç vakit kaybetmeden kapatılmasını talep ediyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.