Önceliğimiz Farabi olmalı

Trabzon Tabip Odası Başkanı Ebru Sivri: “Şehir hastanesi ile ilgili tartışılması gereken yeri değildir, şehrimize gerçekten gerekip gerekmediğidir.”

06 Eylül 2019 Cuma 09:57
Önceliğimiz Farabi olmalı

Trabzon Tabip Odası Başkanı Ebru Sivri, şehir hastanesinin Akyazı’ya yapılması kararıyla ilgili eleştirilerinin ardından yeni bir açıklama yaparak “hastanenin yerinden ziyade kendisine karşı olduklarını” bildirdi. Tabip Odası olarak daha önce STK ve resmî kurumları davet ederek geniş çaplı bilgilendirme toplantıları yaptıklarını kaydeden Sivri “Şehir hastanesi ile ilgili tartışılması gereken yeri değildir, şehrimize gerçekten gerekip gerekmediğidir.” dedi. Sivri şöyle konuştu:

GÖZ GÖRE GÖRE…

Trabzon’da Farabi Hastanesinin durumu ortada. Hizmet vereninden hizmet alanına kadar herkesin şikâyetçi olduğu bir durumda… Tıbbî sarf malzemelerini, eldiveni, gazlı bezi bile hasta yakınlarına aldırıyorlar diye boy boy haberleri okuyoruz, herkes bu durumdan mağdur. Göz göre göre Fakültemizin ne hâle geldiğini seyrediyoruz.

TRABZON İZİN VERMEMELİ

Şehrimiz konusunda söz sahibi olan herkese sesleniyorum: madem yenisini yapacak kadar imkânımız var önceliğimiz ne olmalı? Elimizi vicdanımıza koyalım şehrimizin önemli bir değeri olan KTÜ Farabi Hastanesini güçlendirmek ve sahip çıkmak, içinde olduğu maddî çıkmazdan çıkartmak varken neden hâlâ şehir hastanesi... Şehir hastanemiz olacak diye marka değerimiz, bölgemizin bilim yuvası KTÜ Tıp Fakültesi hastanesine üvey evlat muamelesi yapılmamalı, Trabzon buna izin vermemeli.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.