Pazarkapı'daki yeni ticaret merkezleri ihaleyle satıldı

Ortahisar Belediyesi'nin Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi'nin ikinci etabı kapsamında inşa ettiği ticaret alanları düzenlenen ihaleyle satıldı.

19 Temmuz 2018 Perşembe 14:05
Pazarkapı'daki yeni ticaret merkezleri ihaleyle satıldı

Ortahisar Belediyesi'nin Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi'nin ikinci etabı kapsamında inşa ettiği ticaret alanları düzenlenen ihaleyle satıldı. Açık artırma kapalı zarf usulüyle yapılan ihalede 61 dükkan ile 16 ofis alanının satışı gerçekleşti. Her işyeri için ayrı ayrı düzenlenen ihalede yer yer fiyatların yükseldiği gözlendi. İhale sonuçları Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in onaylamasıyla birlikte kesinleşecek.

İHALE ŞEFFAF VE REKABETÇİ BİR ORTAMDA GEÇTİ.

İhalenin son derece rekabetçi ve şeffaf koşullarda şartlarda yapıldığını belirten Başkan Genç, "Şehrimizin göbeğinde yer alan ticaret alanlarının ihalesine çok yoğun bir katılım oldu. Pazarkapı projesi bütün üniteleriyle birlikte tamamlandığında bizim ticaret alanlarımız da hak ettiği değere kavuşmuş olacak. Merkezi konumu itibarıyla önümüzdeki yıllarda değerine değer katacak bir proje... İhalemiz son derece şeffaf ve rekabetçi koşullarda gerçekleşti. Bu anlamda ticaret alanlarımızın hak ettiği değeri bulduğunu düşünüyorum. Son limite kadar fiyatların yükseldiğine tanık olduk. Girişimcilerimizi bu anlamda kutluyorum, tebrik ediyorum. Ve herkes için hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.