Polis Olarak Tanıttı Mahalle Bekçileri Yakaladı.

Trabzon’da kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, bir vatandaştan bilezik, gerdanlık ve para alarak kaçmaya çalışırken bekçiler tarafından yakalandı.

27 Ekim 2021 Çarşamba 11:20
Polis Olarak Tanıttı Mahalle Bekçileri Yakaladı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yerverildi.

Akçaabat İlçesinde kendisini Polis olarak tanıtarak müştekiden 3 bilezik, 1 gerdanlık, 1800 lira para alarak kaçmaya çalışan şahıs devriye görevini ifa eden Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizce yakalanmıştır.

Vatandaşlarımızı; kendisini, hakim, savcı, polis olarak tanıtıp, para isteyenlere itibar etmemeleri konusunda tekrar bilgilendirmek istiyoruz… Lütfen birikimlerinizi, çalışmak, üretmek yerine, anlık dalgınlığınızdan yararlanarak almak isteyenlere göndermeyin, bunlara ASLA inanmayın… Bu tür aramalarda, telefonunuzu derhal kapatın ve en yakın birimimize gelerek ihbar ediniz…

Son Güncelleme: 27.10.2021 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.