Reel ile finans sektörü toplantıları etkili oluyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) işbirliğinde ülke genelinde organize edilen ‘Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme’ toplantılarının Türk ekonomisinin geleceğine olumlu katkılar yapacağı ifade edildi.

10 Ocak 2019 Perşembe 16:23
Reel ile finans sektörü toplantıları etkili oluyor

Son olarak Karadeniz Bölgesi için Samsun’da yapılan Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme’ toplantısına Trabzon Ticaret Borsası  adına katıldıklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, reel ile bankacılık sektörünün birbirinden ayrılmaz ve vazgeçilemez parça olduklarını kaydetti.

Üretim ve istihdam odaklı reel sektör ile her alanda verimi arttırmaya yönelik finansman sağlamakla görevli bankacılığın kalkınma hareketimizin bir ivmesi olduğuna işaret eden Ergan, “Bu nedenle ayrılmaz ikilinin en verimli ve yararlı hale getirilmiş birlikteliği, ekonomimizin içinde bulunduğu darboğazdan çıkmasında en önemli etken olacaktır.” dedi.

TOBB tarafından organize edilen Diyalog Güçlendirme Toplantılarında iş adamları ile üst düzey banka temsilcilerinin bir araya gelip, yüz yüze görüşmeler yapmasının bu iletişim ve koordinasyonunun yararlarının önümüzdeki aylarda mutlaka olumlu olarak ekonomiye yansıyacağına inandıklarını belirten başkan Ergan, “Bu ülke hepimizin. Hep birlikte çok çalışıp, çok üretip, özellikle dışarıya çok satıp kazanacağız. Özellikle üretim odaklı hep birlikte hareket edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.